preloader

Microblading

By 4you beauty i Göteborg.

Vad är

microblading-tekniken

Allt du behöver veta innan den första sessionen i Microblading-sessionen, den senaste kosmetiska tekniken för ögonbryn korrigering. Microblading är en semi-permanent tatuering teknik som används för att korrigera formen på ögonbrynen på ett sätt som liknar det naturliga utseendet på ögonbryns håret med ett djärvt och vackert utseende.

Med denna metoden kan vi skapa nästan vilket utseende som helst. Med microblading-tekniken kommer vi istället för att använda en vanlig tatueringsmaskin, använda en manuell tatueringspenna för att göra mycket små hårstrån. Man kan åstadkomma en mycket naturlig look med microbladnings tekniker. Den här tekniken används för personer med tomrum i ögonbrynen tex och kan då få det att se naturligt ut. Behandlingen tar upp till 120 till 150 minuter.

Vad är mikroshippningstekniken eller skuggning som den kallas på svenska?

Tekniken för mikro skydd skiljer sig från tekniken för microblading, eftersom den liknar smink men med resultatet av en naturlig sminklook.

Det rekommenderas för de med mörkare hud och svarta hår för att få bästa resultat. Men det betyder inte att vi inte kan använda den här tekniken för människor med ljusare hud eller blonda hår. Denna teknik kallas bryn kombination. Vi kan också kombinera de två teknikerna samtidigt för att få en mörkare färg och vi rekommenderar det för dem med fet hud.

Microchipping-tekniken rekommenderas för kvinnor som gillar det djärva utseendet. Vi börjar med en ljus färg i början av ögonbrynet och sedan mörknar man färgen ju längre ut man kommer.När det gäller surfning teknik så gör man bryna gradvis tills slutet av pannan.

Hur länge håller ögonbrynen den nya färgen innan den börjar blekna?

Angela, vår specialistbehandlare säger: Vi rekommenderar alltid våra klienter att ta behandlingen tre gånger (särskilt för de med fet hud).

Klienten måste återvända till frill-sessionen och fylla på igen efter högst 4 till 6 veckor, efter den första behandlingen. Efter den tredje sessionen kan resultatet vara från ett och ett halvt till två år, beroende på flera faktorer:

Först: hudtypen (färgen bleknar snabbare på den feta huden), de produkter som kunden använder efter microblading och även livsstilen. (Vi kommer att förklara närmare detaljerna om hur vi tar hand om ögonbrynen efter mikrobladningssessionerna.)

Vilka är biverkningarna av mikropärlor?

Angela svarar, vår specialistbehandlare: När en kvinna väljer en betrodd och erfaren specialist, bör det inte finnas några biverkningar. En infektion är möjlig om kunden inte följer lämpliga vård procedurer efter sessionen.

Vilka är de varningar som vår klinik ger till våra kunder i detta avseende?

Vår specialist Angela tillägger: Den vanliga missuppfattningen är att varje person som genomgår en kurs i några dagar för att få ett pappersbevis blir "Expert". det avvisar vi helt. Vi rekommenderar våra kunder att göra ett noggrant val, eftersom formen på ögonbrynen radikalt förändrar ansikts funktionerna som helhet.

Dessutom försäkrar vi att de erfarenheter som fungerar i vår klinik, med en permanent uppföljning av de senaste teknikerna i skönhetsvärlden och de senaste linjerna och modetrenderna Vår personal genomgår ständigt nya kurser för att säkerställa användningen av den senaste tekniken på säkra och professionella sätt. Så vårt ständiga råd till våra kunder: (Var klok genom att välja en kosmetolog eller terapeut som ritar och definierar konturerna i ditt ansikte).

Gör mikroblading ont?

Vår specialist Angela svarar: Du kanske känner lite smärta, men inte smärtan från den gamla traditionella tekniken.

Specialisten kommer att använda en lokalbedövningsmedel i området innan sessionen börjar och under sessionens gång.

Åtgärder

Åtgärder att ta hand om efter microblading eller microchipping sessioner för att inte överföra bakterier till huden:

Först: extrem försiktighet under de första 24 timmarna efter varje session.

Användning av medicinsk vaselin, som rekommenderas av vår klinik specialist, och inte vilken typ av vaselin somhelst, eftersom skillnaden är betydande mellan medicinsk och vanlig vaselin.

Undvika ansiktstvätt eller dusch det första dygnet, som bäst de första 48 timmarna.

Efter det första dygnet, om du vill duscha, tvätta ansiktet eller simma, rekommenderar vi starkt att du täcker ögonbrynen med för att skydda färgen från borttagning.

Undvik träning de första 48 timmarna och inte anstränga dig för att orsaka svett

Täck ögonbrynen med ett tunt lager vaselingelé när du utövar sport två dagar efter behandlingen och upp till tio dagar det bästa är upp till två veckor.

Undvik genomgå hud behandlingssessioner i två veckor från datumet för varje session.

Genomgå injektions sessioner för fillermedel eller Botox minst två veckor före och efter sessionen med Microblading. För att säkerställa ett bättre resultat.

Undvik exponering av solljus under de första 48 timmarna efter varje session.